Στο Puppify, πιστεύουμε ότι όλοι οι λάτρεις των σκύλων πρέπει να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και να εκπροσωπούνται στην κοινότητα των σκύλων. Δεσμευόμαστε να εμπλέκουμε και να ενισχύουμε ενεργά μια ποικιλία φωνών, ταυτοτήτων και προοπτικών από ιδιοκτήτες σκύλων από όλες τις φυλές, τα υπόβαθρα και τα κοινωνικά στρώματα.

Το περιεχόμενό μας αντιπροσωπεύει ποικίλες προοπτικές

Αναζητούμε συγγραφείς και εμπειρογνώμονες από διαφορετικές κουλτούρες, ταυτότητες φύλου, ικανότητες και εμπειρίες ζωής για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό μας αντικατοπτρίζει την όμορφη ποικιλομορφία που βλέπουμε καθημερινά στους σκύλους και τους ανθρώπους τους. Χρησιμοποιούμε γλώσσα χωρίς αποκλεισμούς και εκπροσωπούμε υπεύθυνα ιστορικά περιθωριοποιημένες κοινότητες.

Χτίζοντας μια ομάδα χωρίς αποκλεισμούς

Η πολυμορφία, η ισότητα και η συμπερίληψη αποτελούν προτεραιότητα σε κάθε επίπεδο του οργανισμού μας κατά την πρόσληψη προσωπικού και συμβασιούχων. Εκτιμούμε τις μοναδικές προοπτικές που φέρνουν στην ομάδα μας που αγαπάει τους σκύλους οι άνθρωποι με διαφορετικό υπόβαθρο.

Ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για όλους

Προωθούμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ασφαλείς, ενδυναμωμένοι και εξυμνούνται για το ποιοι είναι και τι συνεισφέρουν. Τα λάθη θεωρούνται ευκαιρίες για υπευθυνότητα και ανάπτυξη.

Η δέσμευσή μας να γινόμαστε καλύτεροι

Εκπαιδευόμαστε διαρκώς και εργαζόμαστε για να εντοπίσουμε τα κενά στα οποία μπορούμε να εκπροσωπήσουμε και να υποστηρίξουμε καλύτερα τις μειονοτικές κοινότητες στην παγκόσμια κοινότητα των φίλων των σκύλων. Χαιρετίζουμε τα με σεβασμό σχόλια των αναγνωστών μας σχετικά με το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε.