Στο Puppify, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να βρείτε τα σωστά προϊόντα για το σκύλο σας. Είμαστε πολύ περήφανοι που ελέγχουμε, δοκιμάζουμε και επιλέγουμε προσεκτικά κάθε προϊόν για σκύλους που προτείνουμε, ώστε να διασφαλίσουμε ότι πληροί τα αυστηρά ποιοτικά μας πρότυπα.

Η διαδικασία επιλογής μας επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς:

1. Ανάλυση ποιότητας συστατικών

Το πρώτο πράγμα που αναλύουμε είναι η ποιότητα των συστατικών. Επιθεωρούμε διεξοδικά όλες τις τροφές, τις λιχουδιές, τα φάρμακα και τα μασητικά για να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούν φυσικά, υψηλής ποιότητας συστατικά που είναι υγιεινά για τους σκύλους. Αποφεύγουμε οτιδήποτε περιέχει πληρωτικά, υποπροϊόντα, τεχνητά συντηρητικά ή πρόσθετα.

Ειδικά για τις τροφές, ελέγχουμε ότι οι συνταγές χρησιμοποιούν πραγματικό κρέας ως πρώτο συστατικό, δημητριακά ολικής αλέσεως και θρεπτικά φρούτα/λαχανικά. Κάθε προϊόν που χρησιμοποιεί χαμηλής ποιότητας ή αμφισβητήσιμα συστατικά αποκλείεται αυτόματα.

2. Πρωτόκολλα ασφάλειας και δοκιμών

Στη συνέχεια εξετάζουμε τις δοκιμές και τα πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο του κατασκευαστή όσο και τυχόν τρίτων οργανισμών. Επιλέγουμε μόνο προϊόντα από εταιρείες με εξαιρετικό ιστορικό ασφάλειας και ισχυρές δοκιμές ελέγχου ποιότητας.

Οποιαδήποτε αναφορά σε προηγούμενες ανακλήσεις ή παραβιάσεις αποτελεί άμεσο αποκλεισμό. Προτιμούμε επίσης προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από οργανώσεις κτηνιάτρων και παρατηρητές καταναλωτών. Τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας είναι απολύτως απαραίτητα.

3. Επαλήθευση ποιότητας σε πραγματικές συνθήκες

Τέλος, επαληθεύουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα σε πραγματικές συνθήκες, εξετάζοντας εκτενώς τις εμπειρίες των πελατών και πραγματοποιώντας δοκιμές από πρώτο χέρι.

Εξετάζουμε προσεκτικά τις αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες, επαγγελματίες κτηνιάτρους και τρίτους δοκιμαστές σε πολλαπλές πλατφόρμες. Αυτό μας δίνει εικόνα για την απόδοση στην πραγματική ζωή πέρα από τους ισχυρισμούς του μάρκετινγκ. Οποιαδήποτε ανησυχητικά, ασυνεπή ή ανησυχητικά σχόλια εξετάζονται εξονυχιστικά.

Επιπλέον, η ομάδα μας δοκιμάζει προσωπικά μια τεράστια ποικιλία αντικειμένων για σκύλους με τα δύο Λαμπραντόρ Ριτρίβερ του ιδρυτή μας με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η δοκιμή μας επιτρέπει να παρατηρούμε γνήσια αποτελέσματα για παράγοντες όπως:

  • Γευστικότητα της τροφής – Απολαμβάνουν οι σκύλοι τη γεύση;
  • Πεπτικότητα – Προκαλεί προβλήματα στο στομάχι;
  • Υγεία του δέρματος/του τριχώματος – Γίνεται το τρίχωμα πιο λαμπερό/μαλακό με την πάροδο του χρόνου;
  • Επίπεδα ενέργειας – Αυξάνεται η δραστηριότητα και η αντοχή;
  • Υγεία των ματιών/της μύτης/των ποδιών – Παρουσιάζουν τα συμπτώματα βελτίωση;

Τηρούμε εξαιρετικά λεπτομερή αρχεία για όλα τα προϊόντα δοκιμής, σημειώνοντας τυχόν θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Κανένα προϊόν δεν λαμβάνει την έγκρισή μας αν δεν αποδεικνύει αποδεδειγμένη ποιότητα μέσω αυτής της πρακτικής, μεθοδικής αξιολόγησης.

Μόνο τα κορυφαία προϊόντα που περνούν και τα τρία στάδια – πρότυπα συστατικών, επαλήθευση ασφάλειας και ποιότητα στον πραγματικό κόσμο – λαμβάνουν τη σύσταση του Puppify. Αυτή η αυστηρή διαδικασία μας επιτρέπει να υποστηρίζουμε όλα τα προϊόντα ολόψυχα πριν τα προτείνουμε σε άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Στόχος μας είναι να δώσουμε σε κάθε γονέα κουταβιού την απόλυτη σιγουριά ότι επιλέγει το απολύτως καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες του σκύλου του. Η τριχωτή οικογένειά σας δεν αξίζει τίποτα λιγότερο.