Η PUPPIFY MEDIA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ή ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Ή ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΔΙΑΙΤΑΣ, ΑΣΚΗΣΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ Ή ΕΥΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΟΔΙΟ ΣΑΣ.

Αυτό το περιεχόμενο, που αναπτύχθηκε μέσω της συνεργασίας με αδειοδοτημένους επαγγελματίες υγείας και εξωτερικούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου, των γραφικών, των εικόνων και άλλου υλικού που περιέχεται στον ιστότοπο, τις εφαρμογές, το ενημερωτικό δελτίο και τα προϊόντα (“Περιεχόμενο”), είναι γενικής φύσης και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν συνιστά ιατρική συμβουλή.Το Περιεχόμενο δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Συμβουλεύεστε πάντα το κτηνίατρο σας ή άλλον εξειδικευμένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με μια ιατρική κατάσταση, διαδικασία ή θεραπεία, είτε πρόκειται για συνταγογραφούμενα φάρμακα, είτε για φάρμακα που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή, είτε για βιταμίνες, συμπληρώματα ή φυτικές εναλλακτικές λύσεις. Η Puppify Media δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα ή την ασφάλεια των προϊόντων ή των θεραπειών που περιγράφονται στο Περιεχόμενο της Puppify Media. Οι συνθήκες υγείας και οι πληροφορίες για τα φάρμακα που περιέχονται υπόκεινται σε αλλαγές και δεν προορίζονται να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προφυλάξεις, προειδοποιήσεις, αλληλεπιδράσεις φαρμάκων, αλλεργικές αντιδράσεις ή ανεπιθύμητες ενέργειες. Η Puppify Media δεν συνιστά ούτε υποστηρίζει οποιαδήποτε συγκεκριμένη εξέταση, κτηνίατρο, πάροχο κλινικής φροντίδας, προϊόν, διαδικασία, γνώμη, υπηρεσία ή άλλη πληροφορία που μπορεί να αναφέρεται στις ιστοσελίδες, τις εφαρμογές και το Περιεχόμενο της Puppify Media.

Οι αποποιήσεις ευθύνης που αναφέρονται στο παρόν παρέχονται σε αυτή τη σελίδα για ευκολία αναφοράς. Αυτές οι αποποιήσεις συμπληρώνουν και αποτελούν μέρος των Όρων χρήσης της Puppify Media.

Ενημερώθηκε τον Ιούλιο του 2022.