Πώς παρέχουμε αξιόπιστες, προσβάσιμες και ακριβείς πληροφορίες για τη φροντίδα των σκύλων


Στο Puppify, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε αξιόπιστες, προσβάσιμες και ακριβείς πληροφορίες για τη φροντίδα των σκύλων, ώστε να είστε εφοδιασμένοι να φροντίζετε σωστά τον τριχωτό σας φίλο. Χρησιμοποιούμε μια καθιερωμένη Διαδικασία Σύνταξης για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες για όλα τα θέματα του σκύλου.

Η Διαδικασία Σύνταξης αναπτύχθηκε από την ομάδα του Puppify. Αποτελεί τη ραχοκοκαλιά όλων όσων δημιουργούμε. Αλλά τι είναι αυτή η διαδικασία; Πώς διασφαλίζουμε ότι όλα όσα δημοσιεύουμε ανταποκρίνονται στα υψηλά μας πρότυπα;

Η ομάδα μας δημιουργεί και επεξεργάζεται κάθε κομμάτι περιεχομένου με βάση 4 βασικούς πυλώνες: (1) κερδίζοντας και διατηρώντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, (2) διατηρώντας υψηλά δημοσιογραφικά πρότυπα, (3) δίνοντας προτεραιότητα στην ακρίβεια, την ενσυναίσθηση και τη συμπερίληψη και (4) παρακολουθώντας και ενημερώνοντας συνεχώς το περιεχόμενό μας. Αυτοί οι πυλώνες διασφαλίζουν ότι μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση σε έγκαιρες, τεκμηριωμένες πληροφορίες για τη φροντίδα των σκύλων.

1. Κερδίζοντας και διατηρώντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών

Οι συμβουλές για τη φροντίδα των σκύλων είναι άφθονες, αλλά μπορεί να είναι συγκεχυμένες, αντιφατικές ή απλώς λανθασμένες. Είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε αυτό.

Παρέχουμε περιεχόμενο που είναι αξιόπιστο, ακριβές, τεκμηριωμένο, σαφές, κατανοητό, περιεκτικό και εφαρμόσιμο.

Σε όλο το περιεχόμενό μας, ασχολούμαστε με όλες τις πτυχές της ιδιοκτησίας σκύλων και σας βοηθάμε να κάνετε τη σύνδεση μεταξύ της υγείας, της συμπεριφοράς και των παραγόντων του τρόπου ζωής του σκύλου σας. Καλύπτουμε ανοιχτά και αντικειμενικά ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την εκπαίδευση στο γιογιό μέχρι τη φροντίδα στο τέλος της ζωής.

Γνωρίζουμε ότι κάθε σκύλος και ιδιοκτήτης είναι μοναδικός, γι’ αυτό είμαστε υπέρμαχοι της συμμετοχικότητας και της ενσυναίσθησης. Είμαστε εδώ – χωρίς κριτική – για όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων που επιθυμούν να προσφέρουν στους συντρόφους τους την καλύτερη δυνατή ζωή.

2. Υπερασπιζόμενοι τα υψηλά δημοσιογραφικά πρότυπα

Επισκέπτεστε το Puppify για να λάβετε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα των σκύλων, οπότε είναι ευθύνη μας να τηρούμε υψηλά δημοσιογραφικά πρότυπα. Το ειδησεογραφικό και εκπαιδευτικό μας περιεχόμενο είναι αμερόληπτο, ισορροπημένο, έγκαιρο, εφαρμόσιμο, υποστηριζόμενο από έρευνες, ειλικρινές και περιεκτικό.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο διασφαλίζουμε ότι ανταποκρινόμαστε σε αυτά τα πρότυπα:

  • Επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες και τους καθοδηγούμε τακτικά. Η συντακτική μας ομάδα ελέγχει τους συγγραφείς και τους συνεργάτες για την εξειδίκευση στη φροντίδα των σκύλων και τη σχετική εμπειρία ζωής. Τους εκπαιδεύουμε στις βέλτιστες πρακτικές έρευνας/προμήθειας και τους παρέχουμε τακτικά σχολιασμό.
  • Ένας επαγγελματίας κτηνίατρος εξετάζει τις ιατρικές μας πληροφορίες. Ο επικεφαλής κτηνίατρός μας επανεξετάζει τις πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία των σκύλων, τη φαρμακευτική αγωγή, τα επείγοντα περιστατικά και πολλά άλλα για να διασφαλίσει την ιατρική ακρίβεια.
  • Ελέγχουμε διεξοδικά όλες τις μάρκες με τις οποίες συνεργαζόμαστε ή τις οποίες αναφέρουμε. Η ομάδα μας για την ακεραιότητα των εμπορικών σημάτων ερευνά τις πρακτικές και τους ιατρικούς/υγειονομικούς ισχυρισμούς των συνεργαζόμενων εμπορικών σημάτων με βάση επιστημονικά στοιχεία.
  • Η ομάδα ειδήσεών μας παραμένει ενήμερη για τις εξελίξεις. Οι έμπειροι συγγραφείς και οι επαγγελματίες ελεγκτές γεγονότων διασφαλίζουν ότι οι αναγνώστες μας ενημερώνονται για τα τελευταία νέα σχετικά με τη φροντίδα των σκύλων.
  • Όλο το περιεχόμενο ελέγχεται συντακτικά πριν από τη δημοσίευση. Η συντακτική μας ομάδα ελέγχει διπλά κάθε περιεχόμενο για να διασφαλίσει ότι πληροί τα αυστηρά μας πρότυπα ακρίβειας, ποιοτικής προέλευσης, περιεκτικής γλώσσας κ.λπ.

3. Προτεραιότητα στην ακρίβεια, την ενσυναίσθηση και τη συμπερίληψη

Θέλουμε το περιεχόμενό μας να είναι προσιτό και κατανοητό σε όλους τους αναγνώστες. Ως εκ τούτου, βασιζόμαστε σε έναν οδηγό ύφους που βασίζεται στο Associated Press Stylebook για να διασφαλίσουμε την αναγνωσιμότητα, τη σαφήνεια, την ενσυναίσθηση, τη συμμετοχικότητα και πολλά άλλα.

Θα παρατηρήσετε ότι η φωνή μας είναι ζεστή και προσιτή, αλλά και προοδευτική. Χρησιμοποιούμε γλώσσα χωρίς αποκλεισμούς για να αφηγηθούμε ιστορίες χωρίς κρίσεις, να καταπολεμήσουμε τα στίγματα και να ενδυναμώσουμε τους αναγνώστες μας.

Καταλαβαίνουμε ότι η ιδιοκτησία σκύλων αγγίζει τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο. Σεβόμαστε την ατομική επιλογή των λέξεων όταν μοιραζόμαστε προσωπικές ιστορίες. Δεν μπορούμε να είμαστε πραγματικοί σύμμαχοι αν δεν βάλουμε εσάς – τον αναγνώστη – στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

4. Συνεχής παρακολούθηση και ενημέρωση του περιεχομένου μας

Οι πληροφορίες για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων αλλάζουν συνεχώς. Εμφανίζονται νέες έρευνες, οι βέλτιστες πρακτικές εξελίσσονται και η ορολογία μπορεί να ξεπεραστεί.

Στο Puppify, παρακολουθούμε και ενημερώνουμε συνεχώς το περιεχόμενό μας για να παρέχουμε τις πιο ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Έχουμε ομάδες που επικεντρώνονται στον εντοπισμό και την ενημέρωση ανακριβών ή ασαφών πληροφοριών.

Αναλαμβάνουμε επίσης άμεση δράση εάν κάποιος αναγνώστης μας ειδοποιήσει για πιθανά ζητήματα με το περιεχόμενό μας. Οι ομάδες μας ερευνούν το σχολιασμό, καθορίζουν τις απαραίτητες αναθεωρήσεις και ενημερώνουν το περιεχόμενο.